en  de  lt 

Authentict - ICT met autisme

Authentict - ICT mét autisme

Het codewoord is acceptatie

Waarom ICT'ers met autisme?

Medewerkers met autisme hebben oog voor detail, zijn extreem analytisch, perfectionistisch en werken keihard. Zij hebben een unieke kracht. Als geen ander zijn ze in staat om zich elke keer weer voor 100% te focussen voor 100% resultaat, bijvoorbeeld bij reproduceerbare opdrachten zoals testen. Waar iemand anders zijn aandacht verliest zal onze medewerker juist extra scherp en alert blijven. En als u dat wilt, lossen we de gevonden fouten direct op door de code te herschrijven.

Onze medewerkers hebben daarentegen soms moeite met overzicht, sociale contacten of hebben last van omgevingslawaai. AUTHENTICT biedt daarom de meest optimale omgeving om te excelleren: een prikkelvrije werkplek op kantoor, bij ons of bij de opdrachtgever, zonder afleiding. De deskundige begeleiding biedt opdrachten in delen aan zodat de specialist met autisme het overzicht houdt, zich kan concentreren op het werk en niet na hoeft te denken over prioriteiten. Stressluw noemen we dat.

Bovendien zorgen we voor speciale opleidingen zodat onze medewerkers  zich continu blijven ontwikkelen. Dit samenspel van factoren leidt tot een unieke en optimale dienstverlening.