en  de  lt 

Authentict - ICT met autisme

Authentict - ICT mét autisme

Het codewoord is acceptatie

Onze visie

Initiatiefnemer en eigenaar van AUTHENTICT, Daan Beukers, heeft jarenlange ervaring in de ICT en een warm hart voor mensen. Tijdens zijn loopbaan ontmoette hij mensen met autisme die ondanks hun talenten aan de zijlijn kwamen te staan. Hij merkte dat deze mensen weliswaar beperkingen hebben, maar ook zeer talentvol zijn op het gebied van ICT en alle andere taken die analytisch denkvermogen, oog voor detail en concentratie vereisen. Zijn overtuiging dat elk mens een expert kan worden heeft geleid tot dit unieke bedrijf.

Het codewoord is acceptatie is de pay off van AUTHENTICT. Acceptatie van mensen die een andere manier van aansturen en een prikkelvrije werkplek nodig hebben. Acceptatie legt bovendien een link naar acceptatietesten, datgene waar onze experts bijzonder goed in zijn. En natuurlijk naar deze bijzondere manier van samenwerken met uw organisatie die u moet ‘proeven’ om de voordelen te ervaren.

AUTHENTICT is een organisatie waar mensen met autisme tot bloei komen en een excellente kwaliteit leveren. Een bedrijf waarin vertrouwen en betrokkenheid centraal staan en mensen kansen krijgen om te werken en zich te ontwikkelen.

Vertrouwen en betrokkenheid. Dat geven we aan onze medewerkers die bij ons in dienst zijn. En dat bieden we aan onze relaties, met wie we graag een nauwe en langdurige band aangaan. Een relatie waarin onze experts de kans krijgen het beste uit zichzelf te halen en uw organisatie hiervan de vruchten plukt.