en  de  lt 

Authentict - ICT met autisme

Authentict - ICT mét autisme

Het codewoord is acceptatie

Review van PLUS Retail

Ik wil je graag attenderen op een IT bedrijf waar ik vanuit PLUS Retail goede ervaringen mee heb. Daarnaast heb ik vanuit persoonlijke perspectief ervaren hoe lastig het is, als je ietsje anders bent, om toch je talenten vol te benutten. En hoe leuk is het dat iedereen uniek is en authentiek mag zijn.

Lees meer...

A chance, not an obstacle

Interview met Erik Runhaar en Anja Bakker van Polteq

Twee medewerkers van opleidingsinstituut Polteq, die de ISTQB-opleiding aan onze medewerkers heeft verzorgd, hebben een interview gegeven over hun ervaring met onze mensen. Dit interview is in pdf-vorm opgetekend door SQ Mag, journal for software quality.

Lees hier de pdf van SQ Mag.

 

Lees meer...

Medewerkers met autisme volledig tot hun recht laten komen

Authentict is een ICT-bedrijf waar mensen met autisme werkzaam zijn. Een prachtig initiatief waar ook cliënten van Riwis baat bij (kunnen) hebben!

Lees meer...

Authentict en Polteq: Samen voor succes!

Vandaag (15 september 2015) starten 13 nieuwe medewerkers van Authentict met een uitgebreide testopleiding. Deze opleiding wordt verzorgd door Polteq, de nummer 1 in testopleidingen van Nederland. In een traject met een doorlooptijd van 12 weken worden de werknemers van Authentict opgeleid tot vaardige en kundige testers die breed ingezet kunnen worden voor verschillende klanten.

Lees meer...

Overlijdensbericht

Maandag 21 maart 2016, is plotseling onze collega Gerhard Verbaas overleden.

Lees meer...

Fijnmaziger testen dankzij ICT mét autisme

's-Hertogenbosch, 7 maart 2016RES, marktleider in digitale werkplektechnologie, en Authentict, een ICT-dienstverlener die voornamelijk medewerkers met autisme in dienst heeft, hebben recent een testtraject afgesloten dat tot een zeer succesvolle eerste service-release van RES ONE Workspace heeft geleid. Beide organisaties waren positief verrast over de resultaten van de samenwerking: “Mensen met autisme kunnen echt iets unieks toevoegen aan het testen van nieuwe software,” zegt Bob de Kousemaeker, Vice President Research & Development bij RES. “Waar bewust de keuze wordt gemaakt om autisme als kracht in te zetten, is het mogelijk om veel fijnmaziger en gedetailleerder te werken.”

Lees meer...