en  de  lt 

Authentict - ICT met autisme

Authentict - ICT mét autisme

Het codewoord is acceptatie

Steffen: Technologie en vernieuwing zijn mijn passie

De tas die ik op de foto laat zien, is mijn werktas. Ik werk als ambassadeur voor AUTHENTICT en dat betekent dat ik veel onderweg ben. Daarnaast geeft het aan dat mijn werk belangrijk voor me is. Ik doe het met heel erg veel plezier en kan niet goed stilzitten.

Omdat ik al veertien jaar ervaring heb in het ondersteunen van bedrijven met technische en bedrijfskundige vraagstukken, heb ik én een goede kennis van de markt én een uitgebreid netwerk opgebouwd. Als ambassadeur werk ik voor zowel de klant als de opdrachtgever; ik ben altijd op zoek naar een win-win situatie. Technologie en vernieuwing zijn mijn passie en juist daarom vind ik het belangrijk om een mooi bedrijf als AUTHENTICT te helpen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn vrouw, familie en vrienden. In hardlopen, tennis en snowboarden vind ik een uitlaatklep.

Steffen werkt als ambassadeur voor AUTHENTICT, ICT mét autisme. Hij heeft ervaring met het ondersteunen van techbedrijven, die groei willen realiseren in de Nederlandse markt. Door ICT beslissers en managers uit te dagen in hun visie en expertise en problemen voor ze op te lossen, heeft Steffen mooie resultaten kunnen boeken voor zowel zijn klanten als zijn opdrachtgevers.