en  de  lt 

Authentict - ICT met autisme

Authentict - ICT mét autisme

Het codewoord is acceptatie

AUTHENTICT - ICT mét autisme

Heeft u onvoldoende capaciteit in uw team met IT-professionals? Mist u continuïteit, omdat uw eigen IT-professionals snel door willen met het volgende traject of nieuwste technologie? Of heeft u behoefte aan een tijdelijk Scrum-team dat een compleet nieuwe applicatie bouwt? Of een bestaande applicatie verder ontwikkelt? Zet dan de medewerkers van AUTHENTICT in om u te helpen met het doorontwikkelen van uw IT-landschap.

De medewerkers van AUTHENTICT onderscheiden zich door hun onverminderde inzet, hun hoge mate van continuïteit en expertise in IT. De IT-experts zitten op uw of onze eigen locatie, altijd dichtbij genoeg om face-to-face besprekingen eenvoudig op te zetten. U blijft altijd in controle door de duidelijke communicatie en korte lijnen.

Onze collega's zijn specialisten met elk hun eigen rol, zoals analist, developer, architect en tester. Zij werken samen met u om in korte sprints van twee weken toe te werken naar nieuwe releases. De specialisten hebben onder andere kennis van en ervaring met: 
- PHP, Javascript, SQL en MySQL
- .NET, Java en Visual Studio
- HTML, XML en Wordpress
Zie hier voor een overzicht van onze ervaring. Zoekt u andere kennis en ervaring? Dan denken we graag met u mee.

AUTHENTICT is ervan overtuigd dat IT-teams afhankelijk van ontwikkelingen groeien en krimpen. Om tegemoet te komen aan deze fluctuaties, huurt u bij AUTHENTICT IT-experts in wanneer dat nodig is. Wij gaan daarbij een stap verder: doordat onze ICT-professionals zich in het autisme spectrum bevinden, bent u verzekerd van continuïteit en kwaliteit door hun doorzettingsvermogen, hun onverminderde inzet en hun diepe kennis en ervaring. Bent u op zoek naar continuïteit voor uw IT-team of wilt u tijdelijk versterking? Neem dan nu contact met ons op:

Daan Beukers
+31 (0)6 41 48 16 70
daan.beukers@authentict.nl

De participatiewetgeving is nog niet helemaal uitgekristalliseerd. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en streven ernaar dat contracten met AUTHENTICT gelden als arbeidsplaatsen die meetellen in het kader van deze wetgeving. Zo krijgt u de beste ICT-dienstverlening en draagt u tegelijkertijd bij aan een betere en inclusieve samenleving.