en  de  lt 

Authentict - ICT met autisme

Authentict - ICT mét autisme

Het codewoord is acceptatie

Hoe werkt onze ICT dienstverlening?

Het beste halen uit onze experts voor uw organisatie. Dat is onze missie. Uit ervaring weten we dat dit vooral lukt bij een langetermijnrelatie. Onze medewerkers bouwen dan immers grondige kennis op over uw bedrijf.

Wellicht wilt u eerst een pilot met ons doen. Daarvoor hebben we een strippenkaart die een vastgestelde periode lang geldig is. Hiervoor kunt u een diversiteit aan opdrachten bij ons onderbrengen. Daarna kunt u besluiten om opnieuw een strippenkaart af te nemen of een detacheringscontract voor een langere periode af te sluiten. U kiest dan voor één persoonlijke expert die exclusief voor uw bedrijf werkt of voor een team van experts, afhankelijk van uw workload en uw ervaringen met onze specialisten.

Alle opdrachten spreekt u door met uw vaste contactpersoon, één van onze ICT-managers, ervaren in het vak, opgeleid om medewerkers met autisme aan te sturen. Deze contactpersoon zorgt dat uw expert op de juiste wijze wordt gebrieft zodat hij precies weet wat er van hem wordt verwacht en de opdrachten soepel en probleemloos worden uitgevoerd.

En omdat we online werken of lokaal voor u kunnen werven zijn we onafhankelijk van locatie. Dus waar u ook bent gevestigd, we kunnen u van dienst zijn.

Meer weten over hoe wij met u willen samenwerken?

Download hier onze flyer